perjantai 19. joulukuuta 2014

Hashtag deep, hashtag artsy




Ajattelin aloittaa taas alusta, puhtaalta pöydältä. Ja kokeilla sellaista bloggaamista, joka toimii minulle tässä elämäntilanteessa parhaiten - puolittain tajunnanvirrasta kumpuavaa höpötystä tumblreroottisilla kuvilla. Hashtag deep, hashtag artsy. Monet varmaaan repivät lisäkkeitä päästään tai raapivat kaljuaan hilseille, eikö tuo nainen osaa jo päättää. Ei osaa. Tämä nainen haluaa kaiken, ihan häpeilemättä. Siksi on hyvä tehdä lista asioista, joita haluan juuri nyt:

kotoinen olo Helsingissä
sinne kissa, tai tuo Kokkolan katti Allunen syliin nyt 
pitsisiä alusvaatteita
sen yhden mekon menkkahaukasta
rastat ja niskasiilin
että pihalla ei tulisi kylmä jos hankeen menisi kävelemään paljain varpain
korkeasaaren tiikereille isomman kahdeksikon kävellä
poikaystävän sänkyyn nuuskuttelemaan omaani tummempaa ihoa 
kämppiksen sammuttamaan päälle unohtuneet jouluvalot 
hyvän joulun kaikille kodittomille eläimille
ja lanttulaatikkoa

Listat on hauskoja, vaikka kuulostaakin siltä, että Jonnen sängyssä nukkuu joku etelän hetelmä ja tykkään nuuhkia sitä. Poikaystävä on toissijainen. Mutta olisi aika hauskaa, jos ihmiset haisi niiden kotimaan suurimmalle vientituotteelle. Espanjalaiset tuoksuisi Opeleille ja appelsiineille, Zimbabwelaiset tupakalle ja kullalle, kun taas meikä lemuaisi Nokian puhelimilta ja koivulta. 

Aika lopettaa maantiedon oppitunti, menen nukkumaan.


6 kommenttia:

  1. Odotan innolla ja mielenkiinnolla tämän blogin muodostumista. Ihanaa taas lukee sun kirjotelmia, oon jo hetken kaipaillu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. + tosi kiva ulkoasu. Blogit on kyll ikuinen kriisin aihe, aina kaipaa jotain erillaista mitä sillä hetkellä on. Itelläkin on mielessä, että pitäis tehä muutoksia mutta kattoo nyt saako mitään aikaseks.

      Poista
    2. Jee, kiitoksia! Kiva kuulla että joku kaipaa ja odottaa :'D Ja niinpä, itestä jotenkin tuntui että haluan kokonaan uuden ja puhtaan blogin, ja siksi ihan suosiolla tein uuden blogger-tilin ja blogin.

      Poista
  2. tää sun blogi ja teksti on ihan rakkautta. niin olet sinäkin. miauw.

    http://tobesomebody-iina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oi Opel, tuo espanjalainen auto

    VastaaPoista